Skip to main content

Welkom bij Poetspartners

Welkom bij Poetspartners

Schoonmaak, desinfectie en milieubewustheid, in één

Poetspartners richt zich op professioneel en grondig schoonmaakonderhoud voor verschillende soorten instellingen, waaronder scholen, gemeenschapscentra en bedrijven. Met onze milieuvriendelijke producten en specialistische aanpak van desinfectie garanderen we niet alleen een opgeruimde omgeving, maar ook een veilige en hygiënische werk- of leeromgeving.

Wij zijn toegewijd aan het leveren van uitstekende service en streven altijd naar tevreden klanten. Wij geloven in de kracht van een schone en hygiënische omgeving en daarom streven wij naar het leveren van uitstekende diensten tegen betaalbare prijzen. Doe ons vandaag nog een beroep en laat ons uw reinigingsproblemen oplossen!

Desinfecteren en ontgeuren

NIEUW!

Vanaf nu kan u snel en eenvoudig onze desinfectie en ontgeuring online boeken via onze online tool. U kan zelf de datum en aantal kamers kiezen tijdens het boeken.

Boek nu online!

Op maat van elk bedrijf

Ontdek onze diensten

Of u nu op zoek bent naar een wekelijkse poetsbeurt of eenmalige schoonmaakdiensten, Poetspartners heeft de kennis en expertise om uw bedrijfspand aan de hoogste standaard te houden.

Werken voor poetspartners

Jobs

Werken bij Poetspartners betekent deel uitmaken van een enthousiast en gedreven team dat streeft naar uitmuntende resultaten. We bieden een professionele werkomgeving en bieden onze medewerkers de mogelijkheid om te groeien en te leren door middel van opleiding en ontwikkeling. Als medewerker van Poetspartners ben je belangrijk voor ons en zetten we alles op alles om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je werk.

Wil je ook deel uitmaken van ons team? Laat dan zeker van je horen!

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren

Adres

 Hasseltweg 320, 3600 Genk, België